Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza wersja łazanków. Makaron niełazankowy, ale smakują pysznie. Wersja bez mięsa - lekka i szybka.
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231736
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4948
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36293
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231736
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4948
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36293
Składniki
Kapustę poszatkować, ugotować w osolonej wodzie - nie rozgotować. W tym samym czasie ugotować makaron i przysmażyć pokrojoną w grubą kostkę cebulę. Te trzy składniki wymieszać w dużym garnku.
Kostkę rosołową rozpuścić w 2-3 łyżkach wrzątku - dodać do garnka z kapustą, makaronem i cebulą, doprawić pieprzem, dosypać posiekany szczypiorek. Kilka minut podgrzewać, mieszając.
Szybkie i smaczne danie, ale, jak to dania z gotowanej kapusty, najlepiej smakują następnego dnia. Smacznego!