Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona ryba podana z ziemniakami i surówką z kapusty, marchwi i papryki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19290
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232155
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19290
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232155
Składniki
Filety myjemy w zimnej bieżącej wodzie, kładziemy na durszlak żeby ociekły z wody. Kawałki ryby solimy i pieprzymy, namaczamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy dokładnie w bułce tartej. Tak przygotowane kawałki ryby układamy na patelni z gorącym olejem. Smażymy z obu stron na złoty kolor, w między czasie robimy surówkę z kiszonej kapusty i cebuli pokrojonej w drobną kostkę, doprawiamy oliwą i pieprzem, oraz gotujemy ziemniaki. Ugotowane, odparowane ziemniaki wkładamy na talerz wraz z usmażoną rybą i surówką. Smacznego !!!