Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak pomysłu na obiad? Mortadela w cieśnie naleśnikowym to rewelacyjny pomysł na obiad. Można podawać z ziemniakami i surówką
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5129
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5129
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Składniki
Do miski wlewam mleko dodaje jajko make oraz sol i pieprz, wszystko mieszam konsystencja musi być gesta na sam koniec dodaje zółty starty ser. Każdy plaster mortadeli obtaczam w tym cieście i daje na rozgrzana patelnie z dodatkiem oleju smaże z obu stron przez kilka minut. Podaje z ziemniakami i surówką