Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Muffinki z wędliną"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 270
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 84
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 270
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 84
Składniki
Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Polędwicę posiekaj. Masło utrzyj z jajkami. Dodaj jogurt i śmietanę, zamieszaj.
Wsyp mąkę, proszek do pieczenia, sól i vegetę, wyrób gładkie ciasto. Dodaj polędwicę i cebulę, dokładnie wymieszaj.
Ciastem napełnij natłuszczone foremki do babeczek. Piecz ok. 25 minut w temp. 180°C.
Muffiny możesz podawać z pomidorami i np. sałatką jarzynową.
<strong>Przepis przysłała Anna Bratek z Sieńska.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie