Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Muffinki z wędliną"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 746
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 94
Składniki
Cebulę obierz, pokrój w drobną kostkę. Polędwicę posiekaj. Masło utrzyj z jajkami. Dodaj jogurt i śmietanę, zamieszaj.
Wsyp mąkę, proszek do pieczenia, sól i vegetę, wyrób gładkie ciasto. Dodaj polędwicę i cebulę, dokładnie wymieszaj.
Ciastem napełnij natłuszczone foremki do babeczek. Piecz ok. 25 minut w temp. 180°C.
Muffiny możesz podawać z pomidorami i np. sałatką jarzynową.
<strong>Przepis przysłała Anna Bratek z Sieńska.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie