Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Musztardowe podudzia"
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 3826
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 44
Prosty przepis na mus z rabarbaru. Tylko 2 składniki! Stanowi idealny dodatek...
Odsłon: 1670
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3306
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 3826
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 44
Prosty przepis na mus z rabarbaru. Tylko 2 składniki! Stanowi idealny dodatek...
Odsłon: 1670
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3306
Składniki
Podudzia umyj, osusz, ponacinaj. Miód, obydwie musztardy, olej i po szczypcie soli i pieprzu wymieszaj. Glazurą dokładnie posmaruj mięso ze wszystkich stron. Przykryj folią spożywczą, włóż na godzinę do lodówki.
Piekarnik rozgrzej do temp. 220°C. Podudzia osącz z marynaty, ułóż w formie. Piecz ok. godziny, przewracając je i smarując marynatą. Posyp natką.
czas przygotowania70 min ilość porcji4 cena za porcję2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie