Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Musztardowe podudzia"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 20
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 837
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 20
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 837
Składniki
Podudzia umyj, osusz, ponacinaj. Miód, obydwie musztardy, olej i po szczypcie soli i pieprzu wymieszaj. Glazurą dokładnie posmaruj mięso ze wszystkich stron. Przykryj folią spożywczą, włóż na godzinę do lodówki.
Piekarnik rozgrzej do temp. 220°C. Podudzia osącz z marynaty, ułóż w formie. Piecz ok. godziny, przewracając je i smarując marynatą. Posyp natką.
czas przygotowania70 min ilość porcji4 cena za porcję2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie