Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i musztarda w roli głównej. Sos powstały z pieczenia jest super do frytek, pychota.
Naczynie, praska, blacha do pieczenia, łyżka, łyżeczka
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 86
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 86
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Czosnek siekamy lub przepuszczamy przez praskę, łączymy wszystkie składniki marynaty w naczyniu.
Skrzydełka wrzucamy do marynaty i masujemy dokładnie. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie skrzydełka wykładamy na blachę do pieczenia i pieczemy w piekarniku w temperaturze 190 stopni Celsjusza około 45 minut.