Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i musztarda w roli głównej. Sos powstały z pieczenia jest super do frytek, pychota.
Naczynie, praska, blacha do pieczenia, łyżka, łyżeczka
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4053
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415896
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2718
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4053
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415896
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2718
Składniki
Czosnek siekamy lub przepuszczamy przez praskę, łączymy wszystkie składniki marynaty w naczyniu.
Skrzydełka wrzucamy do marynaty i masujemy dokładnie. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie skrzydełka wykładamy na blachę do pieczenia i pieczemy w piekarniku w temperaturze 190 stopni Celsjusza około 45 minut.