Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i musztarda w roli głównej. Sos powstały z pieczenia jest super do frytek, pychota.
Naczynie, praska, blacha do pieczenia, łyżka, łyżeczka
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 91
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 62
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 35
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 322
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 104
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 91
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 62
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 35
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 322
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 104
Składniki
Czosnek siekamy lub przepuszczamy przez praskę, łączymy wszystkie składniki marynaty w naczyniu.
Skrzydełka wrzucamy do marynaty i masujemy dokładnie. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie skrzydełka wykładamy na blachę do pieczenia i pieczemy w piekarniku w temperaturze 190 stopni Celsjusza około 45 minut.