Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i musztarda w roli głównej. Sos powstały z pieczenia jest super do frytek, pychota.
Naczynie, praska, blacha do pieczenia, łyżka, łyżeczka
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4461
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1067
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3158
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38789
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4461
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1067
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3158
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38789
Składniki
Czosnek siekamy lub przepuszczamy przez praskę, łączymy wszystkie składniki marynaty w naczyniu.
Skrzydełka wrzucamy do marynaty i masujemy dokładnie. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie skrzydełka wykładamy na blachę do pieczenia i pieczemy w piekarniku w temperaturze 190 stopni Celsjusza około 45 minut.