Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i musztarda w roli głównej. Sos powstały z pieczenia jest super do frytek, pychota.
Naczynie, praska, blacha do pieczenia, łyżka, łyżeczka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113066
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Czosnek siekamy lub przepuszczamy przez praskę, łączymy wszystkie składniki marynaty w naczyniu.
Skrzydełka wrzucamy do marynaty i masujemy dokładnie. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie skrzydełka wykładamy na blachę do pieczenia i pieczemy w piekarniku w temperaturze 190 stopni Celsjusza około 45 minut.