Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wbrew pozorom szybkie i łatwe do przyrządzenia danie dla łakomczuchów :)
Na patelni podsmażyć plastry boczku aż będą zarumienione i wytopi się z nich tłuszczyk. Piersi z kurczaka rozkroić tworząc kieszonki, doprawić ulubionymi ziołami i przyprawami. Każdą pierś nafaszerować 2 plastrami boczku i 2 suszonymi pomidorami. Jeśli piersi się rozpadają spiąć je wykałaczkami.
Gruszki obrać, pokroić na ćwiartki i wyjąc pestki po czym ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na patelni z odrobiną oleju podsmażyć piersi z obu stron żeby skórka była złocista, a następnie przełożyć do gruszek (można podlać odrobiną wody).
Przykryte naczynie wkładamy na ok. 30 min do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Ja podałam je z pieczonymi ziemniaczkami w ziołach i żurawiną. Życzę Wam smacznego! :)
Świetny pomysł na niedzielny obiad,coś zupełnie odmiennego od tradycyjnych k...
Odsłon: 16762
Smakowite i soczyste mięso na niedzielny obiad z rodziną.
Odsłon: 5703
Domowe kuleczki o smaku Kinder Czekolady. Spróbujcie!
Odsłon: 27
Orzeźwiająca babka bez pieczenia z kolorowych galaretek idealna na upalne dni...
Odsłon: 337
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 340
Pyszny i szybki sposób na deser.Wystarczy ubić śmietanę Śnieżkę dodać owoce,...
Odsłon: 337
Domowe kuleczki o smaku Kinder Czekolady. Spróbujcie!
Odsłon: 27
Orzeźwiająca babka bez pieczenia z kolorowych galaretek idealna na upalne dni...
Odsłon: 337
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 340
Pyszny i szybki sposób na deser.Wystarczy ubić śmietanę Śnieżkę dodać owoce,...
Odsłon: 337
Składniki
Na patelni podsmażyć plastry boczku aż będą zarumienione i wytopi się z nich tłuszczyk. Piersi z kurczaka rozkroić tworząc kieszonki, doprawić ulubionymi ziołami i przyprawami. Każdą pierś nafaszerować 2 plastrami boczku i 2 suszonymi pomidorami. Jeśli piersi się rozpadają spiąć je wykałaczkami.
Gruszki obrać, pokroić na ćwiartki i wyjąc pestki po czym ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na patelni z odrobiną oleju podsmażyć piersi z obu stron żeby skórka była złocista, a następnie przełożyć do gruszek (można podlać odrobiną wody).
Przykryte naczynie wkładamy na ok. 30 min do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Ja podałam je z pieczonymi ziemniaczkami w ziołach i żurawiną. Życzę Wam smacznego! :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Zapiekanka z chleba tostowego
Dania główne
Faszerowany kotlet mielony
Dania główne
Smażona kaczka, ziemniaki i mizeria.
Dania główne
Szybkie danie z grilla
Zapiekanka z chleba tostowego
Tani, smaczny i sycący obiad dla całej rodziny? Wbrew pozorom wcale nietrudno...
Odsłon: 83
Faszerowany kotlet mielony
Wymyśliłem go w pięć minut, podałem go dzisiaj na obiad.
Odsłon: 215