Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i bardzo proste danie, wysmienicie smakuje z sosem z czerwonego wina, pieczonymi ziemniakami i warzywami
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Z oliwy z oliwek i przypraw przygotowujemy marynate. Marynujemy pierszi z kurczaka i zostawiamy na godzinke, albo najlepiej na noc w lodowce.
Piersi wyjmujemy z marynaty, nacinamy wzdluz jednego z dlugich brzegow, ale nie rozcinamy do konca. Otwieramy piers i smarujemy pesto, a nastepnie wkladamy zlozony na pol plaster sera zoltego. Zamykamy.
Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni. Piersi obsmazamy z dwoch stron i ukladamy w naczyniu zaroodpornym. Wstawiamy do piekarnika na okolo 30 minut. Smacznego!