Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis babci Stefci na dobre mięsko na obiad lub na przekąskę na zimno.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 22918
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 394
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104608
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 357
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 22918
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 394
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104608
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 357
Składniki
Wykonanie: Długim nożem zrobić otwór w szynce o przekroju 3 cm, po czym wycięte mięso zmielić z kiełbasą, przyprawami, natka pietruszki i jajkiem. Przygotowanym farszem napełnić wycięty otwór w szynce, posmarować szynkę olejem, posypać papryka mieloną i przełoży do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem. Piec w temperaturze 200 stopni przez około 45 minut. Możemy podawać na ciepło do drugiego dania lub na zimno jako przekąskę.