Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty domowy obiad, gdy nie masz czasu ani pomysłu na wymyślanie wyszukanych dań.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44636
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182051
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 226
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44636
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182051
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 226
Składniki
Miód, musztardę i kilka łyżek oleju mieszamy w misce. Plastry karkówki oprószamy przyprawą do wieprzowiny i umieszczamy w miodowej marynacie na kilka godzin.
Ziemniaki, marchewkę i cebulę obieramy i kroimy na duże kawałki. Warzywa polewamy olejem i doprawiamy solą, pieprzem, rozmarynem. Dokładnie mieszamy i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
Na przygotowanych warzywach układamy karkówkę. Naczynie żaroodporne przykrywamy pokrywką i pieczemy potrawę w 180 stopniach przez około godzinę. Smacznego :)