Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty domowy obiad, gdy nie masz czasu ani pomysłu na wymyślanie wyszukanych dań.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1544
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1411
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 297
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1544
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1411
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 297
Składniki
Miód, musztardę i kilka łyżek oleju mieszamy w misce. Plastry karkówki oprószamy przyprawą do wieprzowiny i umieszczamy w miodowej marynacie na kilka godzin.
Ziemniaki, marchewkę i cebulę obieramy i kroimy na duże kawałki. Warzywa polewamy olejem i doprawiamy solą, pieprzem, rozmarynem. Dokładnie mieszamy i układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
Na przygotowanych warzywach układamy karkówkę. Naczynie żaroodporne przykrywamy pokrywką i pieczemy potrawę w 180 stopniach przez około godzinę. Smacznego :)