Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty w przygotowaniu obiad. Mięso przyprawione domową mieszanką „złoty kurczak”
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą. Gotową mieszanką nacieramy mięso.
Cebulę kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Na wierzchu układamy ćwiartki z kurczaka.
Mięso pieczemy 45 minut w 180 stopniach. Następnie ściągamy pokrywkę naczynia żaroodpornego i pieczemy aż skórka stanie się złocista. Smacznego