Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty w przygotowaniu obiad. Mięso przyprawione domową mieszanką „złoty kurczak”
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19267
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1699
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232140
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19267
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1699
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232140
Składniki
Wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą. Gotową mieszanką nacieramy mięso.
Cebulę kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Na wierzchu układamy ćwiartki z kurczaka.
Mięso pieczemy 45 minut w 180 stopniach. Następnie ściągamy pokrywkę naczynia żaroodpornego i pieczemy aż skórka stanie się złocista. Smacznego