Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze naleśniki jakie miałam okazję jeść, delikatne i cieniusieńkie
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2569
Składniki
Wszystkie składniki umieścić w misce i dokładnie wymieszać aby nie zostały grudki.
Na dobrze rozgrzaną patelnie wylać jedną porcję ciasta (używam do tego chochli) i smażyć do czasu, aż pokażą się na naleśniku pęcherzyki, następnie odwrócić i smażyć przez chwilę z drugiej strony.