Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki zna chyba każdy i jestem pewna, że większość z nas je uwielbia i oczywiście ma swój ulubiony sposób ich podania. Możliwości jest wiele. Można modyfikować zarówno farsz jak i ciasto naleśnikowe. U nas dzisiaj powstały kawowe naleśniki z pysznym nadzieniem kokosowym. Polecam Wam gorąco, bo smakują fantastycznie. Jedno z lepszych połączeń smakowych, jeśli chodzi o naleśniki na słodko.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
Produkty na ciasto wymieszać ze sobą, użyć do tego trzepaczki rózgowej lub miksera. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, nalać porcję ciasta. Naleśniki smażyć z obu stron. Przed nalaniem każdej kolejnej porcji ciasta, wlać na patelnię odrobinę oleju. Nadzienie: Serek wymieszać z wiórkami kokosowymi i cukrem pudrem. Na końcu dodać łyżkę syropu kokosowego. Na każdego naleśnika nakładać łyżkę nadzienia. Naleśniki składać w chusteczkę, udekorować świeżą miętą.
Smacznego.