Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki zna chyba każdy i jestem pewna, że większość z nas je uwielbia i oczywiście ma swój ulubiony sposób ich podania. Możliwości jest wiele. Można modyfikować zarówno farsz jak i ciasto naleśnikowe. U nas dzisiaj powstały kawowe naleśniki z pysznym nadzieniem kokosowym. Polecam Wam gorąco, bo smakują fantastycznie. Jedno z lepszych połączeń smakowych, jeśli chodzi o naleśniki na słodko.
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 673
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 144
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 80
Polecam. Trudno się oprzeć. Jesienią smakują najlepiej.
Odsłon: 673
Warto zapakować jesienne warzywa do słoików. Polecam.
Odsłon: 144
Kopytka ziemniaczane z sosem ragout. Pomysł na to danie narodził się na wakac...
Odsłon: 80
Składniki
Produkty na ciasto wymieszać ze sobą, użyć do tego trzepaczki rózgowej lub miksera. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, nalać porcję ciasta. Naleśniki smażyć z obu stron. Przed nalaniem każdej kolejnej porcji ciasta, wlać na patelnię odrobinę oleju. Nadzienie: Serek wymieszać z wiórkami kokosowymi i cukrem pudrem. Na końcu dodać łyżkę syropu kokosowego. Na każdego naleśnika nakładać łyżkę nadzienia. Naleśniki składać w chusteczkę, udekorować świeżą miętą.
Smacznego.