Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki smażone na oleju kokosowym, tłuszcz ograniczony do minimum!
Miska, niektórzy blendują mikserem, duża łyżka, patelnia.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85326
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2617
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10050
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4141
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7176
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85326
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2617
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10050
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4141
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7176
Składniki
Szklankę mąki wsypać do miski, wsypac trochę cukier (opcjonalnie), szczyptę soli wrzucić (opcjonalnie), dodać 2 lub 3 jajka (zależy od ilości naleśników i wielkości miski), wlac 65 ml. mleka, wymieszać aż nie powstanie plyn. Na patelnie rozprowadzić olej kokosowy, poczekać 5 minut. Plyn z miski dzadko wlewac, rozprowadzić po patelni, smażyć 8 minut.