Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne naleśniki smażone na oleju kokosowym, tłuszcz ograniczony do minimum!
Miska, niektórzy blendują mikserem, duża łyżka, patelnia.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 209
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 209
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Składniki
Szklankę mąki wsypać do miski, wsypac trochę cukier (opcjonalnie), szczyptę soli wrzucić (opcjonalnie), dodać 2 lub 3 jajka (zależy od ilości naleśników i wielkości miski), wlac 65 ml. mleka, wymieszać aż nie powstanie plyn. Na patelnie rozprowadzić olej kokosowy, poczekać 5 minut. Plyn z miski dzadko wlewac, rozprowadzić po patelni, smażyć 8 minut.