Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś bardzo nie lubiłam naleśników, ale od kiedy mąż je dla mnie zrobił to mogłabym je jeść na okrągło :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4106
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423243
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2635
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4106
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423243
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2635
Składniki
Z podanych składników przygotowujemy naleśniki i smażymy na złoty kolor. Nie podaję dokładnej ilości składników, gdyż u mnie naleśniki robi się w ilości hurtowej. Na pewno każdy ma swoje wypróbowane proporcje.
Składniki na farsz podane są w ilości jakiej zużywam na porcję 2 naleśników. Na połówce usmażonego naleśnika układamy kiełbasę pokrojoną w cienkie plasterki. Następnie układamy surową pieczarkę pokrojoną w cieniutkie plasterki. Kolejno drobno posiekana cebulka, przyprawy i na koniec plasterki sera. Przykrywamy drugą połówką naleśnika. Układamy na patelni do naleśników i podgrzewamy pod przykryciem kilka minut na małym ogniu, aż ser się rozpuści. Podajemy z ketchupem. Smacznego :)