Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na inny sposób.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336686
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4024
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423138
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2599
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336686
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4024
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423138
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2599
Składniki
Wykonanie naleśników: Wszystkie składniki na naleśniki razem połączyć, dobrze wymieszać. Smażyć cienkie naleśniki na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Wykonanie nadzienia: Kapustę drobno posiekać i przysmażyć na maśle. Przełożyć do garnka i dusić bardzo powoli z posiekaną cebulą. Jajka dobrze rozbełtać, dodać do kapusty, przyprawić do smaku i stale mieszając dusić jeszcze przez 20 minut. Odstawić z ognia, skropić olejem i lekko przestudzić. Po czym nadziewać i formować wcześniej usmażone naleśniki. Podawać polane ketchupem.