Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na inny sposób.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3752
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 698
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3752
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 698
Składniki
Wykonanie naleśników: Wszystkie składniki na naleśniki razem połączyć, dobrze wymieszać. Smażyć cienkie naleśniki na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Wykonanie nadzienia: Kapustę drobno posiekać i przysmażyć na maśle. Przełożyć do garnka i dusić bardzo powoli z posiekaną cebulą. Jajka dobrze rozbełtać, dodać do kapusty, przyprawić do smaku i stale mieszając dusić jeszcze przez 20 minut. Odstawić z ognia, skropić olejem i lekko przestudzić. Po czym nadziewać i formować wcześniej usmażone naleśniki. Podawać polane ketchupem.