Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na inny sposób.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24754
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24754
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Składniki
Wykonanie naleśników: Wszystkie składniki na naleśniki razem połączyć, dobrze wymieszać. Smażyć cienkie naleśniki na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Wykonanie nadzienia: Kapustę drobno posiekać i przysmażyć na maśle. Przełożyć do garnka i dusić bardzo powoli z posiekaną cebulą. Jajka dobrze rozbełtać, dodać do kapusty, przyprawić do smaku i stale mieszając dusić jeszcze przez 20 minut. Odstawić z ognia, skropić olejem i lekko przestudzić. Po czym nadziewać i formować wcześniej usmażone naleśniki. Podawać polane ketchupem.