Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na inny sposób.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457122
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1308
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2156
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 532
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457122
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1308
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2156
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 532
Składniki
Wykonanie naleśników: Wszystkie składniki na naleśniki razem połączyć, dobrze wymieszać. Smażyć cienkie naleśniki na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Wykonanie nadzienia: Kapustę drobno posiekać i przysmażyć na maśle. Przełożyć do garnka i dusić bardzo powoli z posiekaną cebulą. Jajka dobrze rozbełtać, dodać do kapusty, przyprawić do smaku i stale mieszając dusić jeszcze przez 20 minut. Odstawić z ognia, skropić olejem i lekko przestudzić. Po czym nadziewać i formować wcześniej usmażone naleśniki. Podawać polane ketchupem.