Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na sycący posiłek, gdy znudzą nam się zwykle naleśniki. Chrupiąca panierka i ciągnący ser to świetne połączenie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13000
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10621
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6132
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13000
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4755
Składniki
Przygotowujemy naleśniki. Wszystkie składniki na ciasto mieszamy – w razie potrzeby dodajemy więcej mąki, by nie było zbyt rzadkie. Smażymy na odrobinie oleju.
Każdego naleśnika smarujemy ketchupem, dajemy plastry sera i układamy parówkę. Całość zwijamy w rulon. Dla ułatwienia można użyć wykałaczek, by naleśniki się nie rozwaliły.
Zwinięte naleśniki obtaczamy w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażymy na oleju do zarumienienia.
Smacznego!