Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na sycący posiłek, gdy znudzą nam się zwykle naleśniki. Chrupiąca panierka i ciągnący ser to świetne połączenie!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Przygotowujemy naleśniki. Wszystkie składniki na ciasto mieszamy – w razie potrzeby dodajemy więcej mąki, by nie było zbyt rzadkie. Smażymy na odrobinie oleju.
Każdego naleśnika smarujemy ketchupem, dajemy plastry sera i układamy parówkę. Całość zwijamy w rulon. Dla ułatwienia można użyć wykałaczek, by naleśniki się nie rozwaliły.
Zwinięte naleśniki obtaczamy w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażymy na oleju do zarumienienia.
Smacznego!