Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i chrupiące naleśniki z lekką nutą przyprawy do pizzy podawane na słono z warzywami
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4754
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34364
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2054
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113740
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4754
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34364
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2054
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113740
Składniki
Jajka ubij z mlekiem i wodą, dodaj mąkę, sól oraz przyprawę. Dokładnie wymieszaj, zostaw na 20 minut żeby ciasto odpoczęło. Usmaż na patelni cienkie naleśniki.
Wszystkie warzywa pokrój w drobną kostkę lub cienkie paski. Składniki na sos wymieszaj.
Każdy naleśnik posmaruj sosem, ułóż warzywa i ewentualnie polej jeszcze raz sosem. Składaj dowolnie - w kopertę, rulon lub trójkąt. Idealne na kolację, obiad lub jako II śniadanie do pracy.