Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i chrupiące naleśniki z lekką nutą przyprawy do pizzy podawane na słono z warzywami
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 507
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16763
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 472
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 507
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16763
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 472
Składniki
Jajka ubij z mlekiem i wodą, dodaj mąkę, sól oraz przyprawę. Dokładnie wymieszaj, zostaw na 20 minut żeby ciasto odpoczęło. Usmaż na patelni cienkie naleśniki.
Wszystkie warzywa pokrój w drobną kostkę lub cienkie paski. Składniki na sos wymieszaj.
Każdy naleśnik posmaruj sosem, ułóż warzywa i ewentualnie polej jeszcze raz sosem. Składaj dowolnie - w kopertę, rulon lub trójkąt. Idealne na kolację, obiad lub jako II śniadanie do pracy.