Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i delikatne..miałam robić tartę,jednak przegłosowane zostały naleśniki:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Ciasto na naleśniki roztrzepać trzepaczką lub mikserem. Usmażyć placki naleśnikowe ,wyszło mi 10 sztuk. Usmażyć szpinak. Rozmrożony szpinak dać na patelnię,dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i dusić 5 min. Po tym czasie dodać mozzarellę oraz zasmażkę zrobioną z łyżki mąki i masła. Doprawić do smaku solą. Nakładać na placki naleśnikowe i zawijać jak krokiety.
Układać na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch dać plasterki sera żółtego. Zapiekać w piekarniku w 200st góra-dół do rozpuszczenia sera.
Smacznego życzę!