Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi z rosołu nóżki,zrobiłam w warzywach. Pyszne połączenie ,aromatyczne i smaczne.Bardzo polecam:)
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5661
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 110
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10821
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5661
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 110
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10821
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Składniki
Obrać mięso z podudzi. Na patelni podsmażyć wszystkie warzywa.Zalać bulionem i gotować około 25 min. Dodać mięso,przyprawy. Mąkę roztrzepać w zimnej wodzie wlać do mięsa.Osobno zahartować śmietanę i również wlać do mięsa. Zagotować i doprawić do smaku jeśli jest jeszcze taka konieczność. Dodać posiekaną natkę. Smacznego życzę!