Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nadchodzą upały nic nie smakuje tak dobrze jak młode ziemniaczki z koperkiem, jajko sadzone i duża szklanka kefiru. Moja babcia podawała te pyszności, moja mama też, podaję i ja :) Zachęcam! Pyszne!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 967
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 967
Składniki
Młode ziemniaczki obieramy/ skrobiemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Na patelnię wlewamy olej i robimy jaja sadzone. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy natychmiast z ziemniaczkami zdużą ilością koperku i szczypiorku. Do tego obowiązkowo szklanka chłodnego kefiru. Smacznego!