Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE.SMACZNE I DO WSZYSTKIEGO. OBIADU a NAWET DO DRINKÓW..POLECAM
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 97
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 97
Składniki
ogorki pociac wzdłuz.cebule pokroic na cienkie pióra i włozyc do miski z ogórkami.zasolic na 3 godziny.
ugotowac zalewe z wodu ,octu,cukru.nastepnie ugotowana (jescze goraca)zalewe wlac do miski z ogórkami i cebula.dodac papryke pieprz i gorczyce.wymieszac.potem wkładac do słoiczków,dopełnic słoiki pozostawiana z ogórków zalewa.gotowac słoiczki 5-10 minut.smacznego