Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ogórki małosolne"
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 237
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 151
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28043
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 237
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 151
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 28043
Składniki
Do zjedzenia po 2-3 dniach. Przepis przysłała Aneta Klimecka z Wrocławia
Ogórki i czosnek pokrój na plasterki, ułóż w słoiku, dodaj przyprawy. Zalej wodą z solą, zakręć.
Czas przygotowania 10 min, ilość słoików po 500 ml 1, cena za porcję 1,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie