Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka kombinacja składników urozmaici klasyczną zupę jarzynową. Dodatek wątróbki sprawia, że zupa jest witaminową bombą ;)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Seler, pietruszkę, marchewkę, ziemniaki pokroić w kostkę, kalafior podzielić na małe różyczki. Warzywa włożyć do garnka i zalać wodą. Dodać zielony groszek, masło i przyprawy. Wątróbkę umyć, oczyścić, pokroić na mniejsze kawałki. Gdy warzywa będą miękkie, dodać ją do zupy. Całość gotować koło 15minut. Na koniec dodać śmietanę zahartowaną wrzącą zupą oraz posiekaną natkę pietruszki, w razie potrzeby doprawić.