Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19644
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 207
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19644
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 207
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w plasterki, posolić i odstawić na 24 godziny.
Z wody,octu i cukru ugotować zalewę.
Osączyć ogórki, cebulę i włożyć do wrzącej zalewy i gotować 10 min. na małym ogniu.
Gorąca sałatkę przekładać do słoików i do każdego dodać 3 ziarenka pieprzu i pół łyżeczki gorczycy.
Słoiki zakręcać i odstawić do góry dnem.