Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupka na obiadek
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 99
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 919
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 99
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 78
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 34
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 99
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 919
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 99
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 78
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 34
Składniki
żeberka zalac wodą około 2 litry,dodać sól,pieprz,ziele angielskie,lisc laurowy,pokrojoną w kostkę marchewkę,ziemniaki,seler.Gotować aż ziemniaki staną się miękkie.
Ogórki zetrzeć na tarce,przesmarzyć na maśle a następnie przełożyc do zupy.Wymieszać gotować na małym ogniu ok.15 min.Odebrać 1/3 zupy i zmiksować blenderem razem ze śmietaną ponownie dodac do zupy.Ogórkową posypać posiekanym koperkiem.