Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 293
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4209
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3601
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30155
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 293
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4209
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3601
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30155
Składniki
żeberka zalac wodą około 2 litry,dodać sól,pieprz,ziele angielskie,lisc laurowy,pokrojoną w kostkę marchewkę,ziemniaki,seler.Gotować aż ziemniaki staną się miękkie.
Ogórki zetrzeć na tarce,przesmarzyć na maśle a następnie przełożyc do zupy.Wymieszać gotować na małym ogniu ok.15 min.Odebrać 1/3 zupy i zmiksować blenderem razem ze śmietaną ponownie dodac do zupy.Ogórkową posypać posiekanym koperkiem.