Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14530
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19594
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14530
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19594
Składniki
żeberka zalac wodą około 2 litry,dodać sól,pieprz,ziele angielskie,lisc laurowy,pokrojoną w kostkę marchewkę,ziemniaki,seler.Gotować aż ziemniaki staną się miękkie.
Ogórki zetrzeć na tarce,przesmarzyć na maśle a następnie przełożyc do zupy.Wymieszać gotować na małym ogniu ok.15 min.Odebrać 1/3 zupy i zmiksować blenderem razem ze śmietaną ponownie dodac do zupy.Ogórkową posypać posiekanym koperkiem.