Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3011
Polecam.
Odsłon: 1786
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3011
Polecam.
Odsłon: 1786
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
żeberka zalac wodą około 2 litry,dodać sól,pieprz,ziele angielskie,lisc laurowy,pokrojoną w kostkę marchewkę,ziemniaki,seler.Gotować aż ziemniaki staną się miękkie.
Ogórki zetrzeć na tarce,przesmarzyć na maśle a następnie przełożyc do zupy.Wymieszać gotować na małym ogniu ok.15 min.Odebrać 1/3 zupy i zmiksować blenderem razem ze śmietaną ponownie dodac do zupy.Ogórkową posypać posiekanym koperkiem.