Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15922
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15922
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Składniki
Ryby oczyść, umyj i posól. Następnie obtocz je w mące. W misce wymieszaj miód z mielonymi papryczkami, drobno pokrojoną cytryną oraz plasterkami limonki i przyprawami.
Na rozgrzanym oleju usmaż okonie. Przełóż je do brytfanny, posmaruj marynatą i obłóż cytrusami. Piecz 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 190°C.
Oczyszczone i pokrojone warzywa dopraw Vegetą, a następnie uduś na maśle. Podawaj z upieczoną rybą z miodowym sosem.Źródło: Telemax