Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostajemy nadal w klimacie fantazji włoskich :) Tym razem idąc za ciosem, a przy okazji znajoma blogerka Futka zrobiła mi ochotę na pesto, dlatego postanowiłem, zrobić pesto z zielonych oliwek i suszonych pomidorów. To przy okazji akcji czyszczenia lodówki :) Jedlibyście? :)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40619
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1005
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 252
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3337
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40619
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1005
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 252
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3337
Składniki
Kurczaka kroimy w kostkę, obtaczamy w ziołach prowansalskich, przyprawiamy solą i pieprzem, i podsmażamy na patelni. Do rozdrabniacza do lodu wkładamy oliwki, suszone pomidory i migdały. Następnie blendujemy je na gładką masę, dodajemy oliwę i doprawiamy do smaku. Wstawiamy wodę na makaron i po ugotowaniu, mieszamy z pesto i kurczakiem. Podajemy ze świeżo starym serem. Smacznego!