Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mojego męża
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1142
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5673
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8766
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18198
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1142
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5673
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8766
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18198
Składniki
Cukinię obieramy i kroimy na krążki. Wykrawamy środki. Do gotującej mocno osolonej wody wrzucamy krążki. Chwilkę gotujemy ( nie za długo - żeby troszkę zmiękły), Wyciągamy. Panierujemy jak kotlety .... mąka - jajo - bułka tarta. Smażymy na gorącym tłuszczu. Ja podaję z ketchupem.