Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mojego męża
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Cukinię obieramy i kroimy na krążki. Wykrawamy środki. Do gotującej mocno osolonej wody wrzucamy krążki. Chwilkę gotujemy ( nie za długo - żeby troszkę zmiękły), Wyciągamy. Panierujemy jak kotlety .... mąka - jajo - bułka tarta. Smażymy na gorącym tłuszczu. Ja podaję z ketchupem.