Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ostre kąski w bułce"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 36
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 61
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 245
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 394
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 36
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 61
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 245
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 394
Składniki
Mięso opłucz, dobrze osusz. Czosnek przeciśnij przez praskę, wymieszaj go z 3 łyżkami oliwy, przyprawą do kebabu i ostrą papryką. Przygotowaną mieszanką natrzyj filety.
Odłóż je na godzinę w chłodne miejsce. Na patelni rozgrzej pozostałą oliwę. Włóż filety. Smaż ok. 12 minut. Mięso rozdrobnij widelcem.
Ogórek i pomidory pokrój w plasterki. Bułki rozetnij. Na spodach ułóż listki sałaty, plasterki sera i pomidorów. Nałóż porcje mięsa. Przykryj plasterkami ogórka i wierzchami bułek.Źródło: Naj