Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ostre kąski w bułce"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13652
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15109
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6200
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13652
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15109
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6200
Składniki
Mięso opłucz, dobrze osusz. Czosnek przeciśnij przez praskę, wymieszaj go z 3 łyżkami oliwy, przyprawą do kebabu i ostrą papryką. Przygotowaną mieszanką natrzyj filety.
Odłóż je na godzinę w chłodne miejsce. Na patelni rozgrzej pozostałą oliwę. Włóż filety. Smaż ok. 12 minut. Mięso rozdrobnij widelcem.
Ogórek i pomidory pokrój w plasterki. Bułki rozetnij. Na spodach ułóż listki sałaty, plasterki sera i pomidorów. Nałóż porcje mięsa. Przykryj plasterkami ogórka i wierzchami bułek.Źródło: Naj