Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ostre utopence"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 278
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 278
Składniki
na zalewę zagotuj, po czym wystudź pod przykryciem.
Parówki przekrój na pół (bez osłonek), a cebulę obierz i potnij w krążki.
W słoju ułóż na przemian: cebulę, pokrojone ząbki czosnku, parówki i całe papryczki (mogą być suszone).
Całość zalej zalewą, zakręć słoik i wstaw do lodówki na kilka dni.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250
<strong>Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>Źródło: Super TV