Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Owocowa tarta"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414374
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2291
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414374
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2291
Składniki
na ciasto wymieszaj, zagnieć, po czym wylep nim formę do tarty.
Wstaw je najpierw na pół godziny do lodówki, a następnie piecz 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Z mleka, cukru wanilinowego i budyniu ugotuj krem. Wymieszaj go z margaryną utartą z cukrem pudrem.
Wyciśnij krem na tartę przy pomocy szprycy. Wierzch udekoruj świeżymi sezonowymi owocami.Źródło: Telemax