Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Owocowa tarta"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11687
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8186
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155177
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11687
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8186
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155177
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Składniki
na ciasto wymieszaj, zagnieć, po czym wylep nim formę do tarty.
Wstaw je najpierw na pół godziny do lodówki, a następnie piecz 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Z mleka, cukru wanilinowego i budyniu ugotuj krem. Wymieszaj go z margaryną utartą z cukrem pudrem.
Wyciśnij krem na tartę przy pomocy szprycy. Wierzch udekoruj świeżymi sezonowymi owocami.Źródło: Telemax