Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio coś mnie wzięło na pory,staram się wykorzystywać to pyszne warzywo w różnych przepisach. Obiad ,dzisiejszy szybki w przygotowaniu,resztę załatwia piekarnik. Serdecznie polecam:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 825
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2833
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 944
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1685
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14599
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 825
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2833
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 944
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1685
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14599
Składniki
Umyte pałki zaprawić przyprawami ,pokrojonym porem wraz z zieloną częściąi sokiem. Zostawić w lodówe na całą noc. Na drugi dzień nagrzać piekarnik góra-dół do 180st. włożyć pałki do naczynia żaroodpornego i przykryte do piekarnika. Zapiekać godz.jeśli sos wyparował można dolać jeszcze trochę soku. Po godz,odkryć naczynie i zapiec pałki do zrumienienia.
Smacznego życzę!