Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio coś mnie wzięło na pory,staram się wykorzystywać to pyszne warzywo w różnych przepisach. Obiad ,dzisiejszy szybki w przygotowaniu,resztę załatwia piekarnik. Serdecznie polecam:)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 684
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 153
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1327
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 684
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 153
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1327
Składniki
Umyte pałki zaprawić przyprawami ,pokrojonym porem wraz z zieloną częściąi sokiem. Zostawić w lodówe na całą noc. Na drugi dzień nagrzać piekarnik góra-dół do 180st. włożyć pałki do naczynia żaroodpornego i przykryte do piekarnika. Zapiekać godz.jeśli sos wyparował można dolać jeszcze trochę soku. Po godz,odkryć naczynie i zapiec pałki do zrumienienia.
Smacznego życzę!