Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne drobiowe pałki w mieszance ziół toskańskich - prościej i smaczniej już się nie da:)
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1880
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 315
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 746
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17189
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1880
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 315
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 746
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17189
Składniki
Pałki myjemy i osuszamy. Zioła toskańskie mieszamy z czosnkiem granulowanym i olejem i powstałą marynatą smarujemy mięso. Odstawiamy na 30 min w chłodne miejsce. Cebulę kroimy w plastry i układamy na dnie naczynia żaroodpornego a na niej zamarynowane pałki kurczaka. Naczynie przykrywamy i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni C. Pieczemy ok. 50 min.