Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,chrupiące i dietetyczne. Polecam:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Składniki
Umyte pałki wymieszać z przyprawami i odstawić przykryte do lodówki na 2 godz. Po tym czasie dać do naczynia w którym będziemy je piec i do piekarnika nagrzanego do 200st. Piec około 40min,po tym czasie wlączyć termoobieg i zapiec do złotego koloru. Smacznego życzę!