Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,chrupiące i dietetyczne. Polecam:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 384
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 384
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Składniki
Umyte pałki wymieszać z przyprawami i odstawić przykryte do lodówki na 2 godz. Po tym czasie dać do naczynia w którym będziemy je piec i do piekarnika nagrzanego do 200st. Piec około 40min,po tym czasie wlączyć termoobieg i zapiec do złotego koloru. Smacznego życzę!