Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso z kurczaka w delikatnym warzywnym sosie ;-)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10269
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2904
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2003
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 763
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10269
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2904
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2003
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 763
Składniki
Mięso obieramy ze skóry i obficie obsypujemy przyprawą do drobiu, a nastepnie smarujemy ze wszystkich stron musztardą.
Posmarowane pałki układamy w naczyniu żaroodpornym i posypujemy mrożonym masłem.
Na posypane masłem mięso wykładamy wymieszane razem warzywa: pora i seler naciowy pokrojone w pół paseczki, marchew i pietruszkę starkowane na tarce o grubych oczkach, pokrojoną w kostkę cebulę i rozgniecione ząbki czosnku.
Wszystko razem podlewamy rosołem, przykrywamy naczynie i wstawiamy do nagrzanego do temp. 230'C piekarnika i pieczemy przez około 45-55 minut. Smacznego !!!