Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zrobione pałki z kurczaka,wyszły bardzo smaczne:)
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5390
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 417
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5390
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 417
Składniki
Umyte pałki obtoczyć w mące i usmażyć z każdej strony.Wyjąć na talerz,a na tym tłuszczu usmażyć seler starty na grubych oczkach. Do usmażonego selera dać pałki ,dodać sok z cytryny,utartą skórkę,miód,żurawinę,podlać 1/2 szkl.wody i dusić pod przykryciem około 30min. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!