Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zrobione pałki z kurczaka,wyszły bardzo smaczne:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 797
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 797
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Umyte pałki obtoczyć w mące i usmażyć z każdej strony.Wyjąć na talerz,a na tym tłuszczu usmażyć seler starty na grubych oczkach. Do usmażonego selera dać pałki ,dodać sok z cytryny,utartą skórkę,miód,żurawinę,podlać 1/2 szkl.wody i dusić pod przykryciem około 30min. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!