Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz dla amatorów grillowania.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 434
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1139
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 434
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1139
Składniki
Paluszki obsypac przyprawą ziołową, odstawic. Na grillu ułożyc dopiero pod koniec pieczenia ziemniaczków.
Folię aluminiową wysmarowac masłem i układac obrane umyte ziemniaczki obsypane solą i czosnkiem. Zawinąc każdy osobno. Ułożyc na grillu i piec do miękkości. Podawac z ulubionym dipem i sałatką. Smacznego.