Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne paluszki rybne z dorsza, panierowane podane z ziemniakami i marynowanymi papryczkami chili. Polecam :)
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 452
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 452
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 177
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, odlewamy i odparowujemy. Smażymy paluszki z dorsza z obu stron na rumiano.
Usmażone paluszki z dorsza i ugotowane ziemniaki wkładamy na talerze. Podajemy z konserwowanymi papryczkami chilli. Smacznego!!!