Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i smaczne paluszki na obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11666
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1264
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12272
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2933
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11666
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1264
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12272
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2933
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować, ostudzić i zmielić. Dodać jajka, kaszę mannę, masło i przyprawy do smaku. Zagęścić ciasto i formować na stolnicy paluszki, po czym gotować w osolonej wodzie. Gdy wypłyną, wyciągnąć i zahartować zimną wodą, osączyć i usmażyć na chrupiąco na tłuszczu.