Do góry

Dania główne Przepis na:

Panierowana kaszanka

Panierowana kaszanka

Autor:

Przepisów i artykułów: 237 Ocena: 6707

Dodano:

Odsłon: 15538

Kolejne danie mojego męża.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kaszankę o średnicy około 6 cm pokroić w plastry. Na talerzyku rozkłócić jajko, dodać do niego garść natki pietruszki. Na drugi talerzyk wysypać bułkę tartą. Plastry kaszanki maczać w jajku z natką pietruszki, bułce tartej - podwójnie. Smażyć na rozgrzanym oleju do zrumienienia. Przepis pochodzi z książki "Kiełbaski i parówki".

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

eliot44 19 lutego 2016 Kuuusi;) Do tego widzi mi się kiszony ogórek.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 29 stycznia 2014 Bardzo oryginalny sposób podania kaszanki.Przepis na 6!

22 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 21 grudnia 2013 Tlusta i kaloryczna bomba, wyglada pysznie, ale nie dla osob, ktore staraja sie chudziej jesc.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

starszydziadek 21 grudnia 2013 W sam raz na wigilijny stół obok karpika i grzybka :)

23 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 15 grudnia 2013 takiej kaszanki nie jadłem ,wygląda pysznie ,do wypróbowania.
ja tu kobiety przy Waszych przepisach utyję hehe

26 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 14 grudnia 2013 No, tego jeszcze nie było - chrupiąca kaszanka !!!

25 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 14 grudnia 2013 ja też wypróbuję, tylko muszę dostać prawdziwą, dobrą kichę :), czasem mam na zamówienie, wtedy zrobię :)

25 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

BEATA1978 14 grudnia 2013 Muszę spróbować. Wygląda bardzo apetycznie :-)

29 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń