Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana do tych standardowych okraszanych boczkiem i cebulką.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 17
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 124
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 72
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 17
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 124
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 72
Składniki
Ugotowane pierogi.
Jajka roztrzepujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Do rozmąconych jajek wsypujemy pierogi.
Następnie pierogi obsypujemy bułka tartą.
Panierowane pierogi smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z jednej.
Jak i z drugiej strony.
Usmażone pierogi wykładamy na talerz i podajemy zaraz po przygotowaniu.
Smacznego !!!