Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne panierowane filety z mintaja, podane z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Polecam :)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, odlewamy i odparowujemy. Filety mintaja kroimy w mniejsze kostki, doprawiamy solą i pieprzem, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiano. Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami i sałatką warzywną. Smacznego!!!