Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne panierowane filety z mintaja, podane z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Polecam :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 223
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 106
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 223
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 106
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, odlewamy i odparowujemy. Filety mintaja kroimy w mniejsze kostki, doprawiamy solą i pieprzem, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiano. Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami i sałatką warzywną. Smacznego!!!