Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może specjalnie jakoś tam nie wygląda. Jednak zapewniam, smakuje obłędnie. Dosłownie 20 minut i macie pyszne i syte danie. Nie trzeba wydziwiać, stać przy garach, pilnować, doglądać, mieszać i 'buk' wie co jeszcze. Składniki dostępne w każdym sklepie, więc do dzieła. Oliwę możecie "zaoszczędzić" z przygotowywania np sałatki z tuńczykiem. Ja to takie rarytasy chomikuję w słoiczkach i dodaję do dań. Makaron gorąco polecam Arek Gie
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35697
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6009
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35697
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6009
        
        
                Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu (50 ml wody z gotowania makaronu zostawiamy). Odcedzamy. W garnku mieszamy żółtka jaj, parmezan, natkę i oliwę. Wrzucamy gorący makaron, dolewamy wodę, energicznie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy od razu po przygotowaniu.