Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może specjalnie jakoś tam nie wygląda. Jednak zapewniam, smakuje obłędnie. Dosłownie 20 minut i macie pyszne i syte danie. Nie trzeba wydziwiać, stać przy garach, pilnować, doglądać, mieszać i 'buk' wie co jeszcze. Składniki dostępne w każdym sklepie, więc do dzieła. Oliwę możecie "zaoszczędzić" z przygotowywania np sałatki z tuńczykiem. Ja to takie rarytasy chomikuję w słoiczkach i dodaję do dań. Makaron gorąco polecam Arek Gie
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3870
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34222
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1644
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3870
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34222
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1644
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu (50 ml wody z gotowania makaronu zostawiamy). Odcedzamy. W garnku mieszamy żółtka jaj, parmezan, natkę i oliwę. Wrzucamy gorący makaron, dolewamy wodę, energicznie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy od razu po przygotowaniu.