Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie papryki i grzybów jako obiad lub przekąska:)
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 191
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 191
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.Dodać pokrojone w kostkę grzyby i usmażyć do odparowania wody. Doprawić do smaku pieprzem solą i suszonym lubczykiem. Z papryk ściąć wierzch,łyżeczką nakładać grzyby i ułożyć w garnku.
Ściętymi kapeluszami przykryć papryczki. Podlać bulionem tak na 3/4 wysokości papryk. Przykryć i dusić na małym ogniu około 30min.
Smacznego życzę!