Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie papryki i grzybów jako obiad lub przekąska:)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 97
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 129
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 228
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 97
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 129
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 228
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.Dodać pokrojone w kostkę grzyby i usmażyć do odparowania wody. Doprawić do smaku pieprzem solą i suszonym lubczykiem. Z papryk ściąć wierzch,łyżeczką nakładać grzyby i ułożyć w garnku.
Ściętymi kapeluszami przykryć papryczki. Podlać bulionem tak na 3/4 wysokości papryk. Przykryć i dusić na małym ogniu około 30min.
Smacznego życzę!