Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie papryki i grzybów jako obiad lub przekąska:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle.Dodać pokrojone w kostkę grzyby i usmażyć do odparowania wody. Doprawić do smaku pieprzem solą i suszonym lubczykiem. Z papryk ściąć wierzch,łyżeczką nakładać grzyby i ułożyć w garnku.
Ściętymi kapeluszami przykryć papryczki. Podlać bulionem tak na 3/4 wysokości papryk. Przykryć i dusić na małym ogniu około 30min.
Smacznego życzę!