Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 43
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 564
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5526
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 43
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 564
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5526
Składniki
Ryż ugotować, ostudzić. Cebulę podsmażyć na oleju, dodać pieczarki i chwilę smażyć. Ostudzony ryż wymieszać z cebulą, pieczarkami i mięsem, doprawić solą i pieprzem i dobrze wyrobić. Paprykom odciąć górę i oczyścić z nasion. Nakładać farsz do papryk. Papryki układamy w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym olejem i pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 200° C około 40 min.