Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje jako przystawka lub obiad ;)
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Składniki
Papryki sparzamy, osuszamy, przekrawamy na pół i usuwamy gniazda nasienne. Fileta myje,y, osuszamy i kroimy na małe kawałki. Podsmażamy. Oprószamy bazylią, pieprzem i solą.
Mozzarellę odsączamy i kroimy w kostkę. Pomidory sparzamy i usuwamy skórki. Miąższ kroimy w kostkę. Ser żółty ścieramy na tarce. Mięso mieszamy z mozzarellą, pomidorami i 1/3 sera tartego. Ewentualnie doprawiamy. Faszerujemy papryki, posypujemy resztą sera. Pieczemy około 20 minut w 180 stopniach.