Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,zdrowe i smaczne danie,może być podane na obiad lub na kolację.
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 96
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 932
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 319
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 96
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 932
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 319
Składniki
Mięso zmielić bez skóry,dodać namoczoną w mleku i odciśniętą bułkę ,drobno pokrojoną cebulkę,posiekany czosnek ,jajko oraz przyprawy. Mięso wyrobić. Z papryk ściąć górę i wydrążyć z nasion.Nałożyć farsz i przykryć ściętym wierzchem.
Dać do nagrzanego piekarnika do 180st,zapiekać góra-dół do upieczenia papryki i mięsa około 30min.
Smacznego życzę!