Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis raczej z tych normalnych ale bardzo smaczny. Lubię chrupiące warzywo oraz dobrze dorobione mięso. W tym przepisie mamy to wszystko czyli szybko, smacznie i również keto.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6890
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5058
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1972
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6890
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5058
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1972
Składniki
Z umytych papryk odkrawamy górę i wydrążamy je w środku.
Cebulę kroimy w kostkę, pieczarki również obieramy i kroimy. Na dużą patelnię wlewamy olej i czekamy aż się rozgrzeje. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i pieczarki.
Do pieczarek i cebuli dodajemy mięso, przyprawy, ulubione zioła i mieszamy całość.
Kiedy mięso jest usmażone, dodajemy passatę pomidorową, mieszamy i czekamy aż woda odparuje, a sos zgęstnieje.
Piekarnik nagrzewamy do 190 stopni góra i dół. Papryki napełniamy na dole startym serem.
Następnie dodajemy mięsny farsz.
Następnie farsz posypujemy tartym serem wstawiamy papryki do naczynia szklanego i przykrywamy szklaną górą. Właśnie to przykrycie daje chrupkość papryki i to że skórka się nie spali.
Właśnie to przykrycie daje chrupkość papryki i to że skórka się nie spali. Pieczemy pod przykryciem 20-25 minut a teraz ulubione dodatki i smacznego.
SMACZNEGO