Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne nawet dziecko się tym zajada
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5384
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5384
Składniki
Smażymy naleśniki, parówki podgotowujemy. Na naleśniku układamy ser żółty z brzegu naleśnika kładziemy parówkę i zwijamy następnie zamaczamy w rozbełtanym jajku bułce tartej i podsmażamy aż się przyrumieni.
Podajemy z ketchupem.
Smacznego!